|
DISKUZE
Uživatel: nepřihlášen (přihlásit se) | Registrace
Přidat příspěvek | Vyhledávání | Hlavní stránka Příspěvek uživatele Tommy ze dne 06.03.2005 09:57:14: Jsou krevety Cridina japonica "cherry shrimp" přímo v prodejně?Mouhou byt krevety i s tetraodonem? Příspěvek uživatele george ze dne 05.03.2005 11:38:46: Před rokem jsem zakoupil párek závojnatek druhu ping-pong. Podlehly bohužel plísňovému onemocnění v akváriu. Jednalo se o velmi atraktivní druh se svérázným tvarem těla a již delší dobu nemohu nikde v akvaristice na stejné rybky narazit. Poradí mi někdo, kde je lze sehnat? Díky. Příspěvek uživatele zaaz ze dne 01.03.2005 19:55:59: nemá někdo zkušenost s akvariem ve stěně bytu děkuji za radu či www stránku kde bych se mohl výce dozvědět kralik.vojtech@centrum.cz Příspěvek uživatele jandiz ze dne 17.02.2005 22:00:55: Dobrý den, zajímalo by mne, zda v novém e-obchodě bude místo i na mořské živočichy.
Děkuji za odpověď Příspěvek uživatele Bobisek ze dne 17.02.2005 15:40:27: Ahoj karolíno,ano si Ti žerou ryby Ti sumečci,ale nevim,jací to přesne jsou.Ancitrusi by toto delat nemeli. Příspěvek uživatele Karolina ze dne 07.02.2005 09:06:11: Dobrý den,
prosím o radu. Pořídili jsme si do akvária nové rybičky - neonky. Ze starého chovu jsme ponechali pouze ancistrusy a sumečky. Bohužel neonky nám postupně mizí. Myslíte, že ancistrus či sumeček je mohou likvidovat. Děkuji Příspěvek uživatele casperson ze dne 27.01.2005 20:46:00: Caridina Japonica.
Zdravím. Pořídil jsem si tyto sladkovodní krevetky. Zajímalo mě jaké jsou podmínky k jejich rozmnožení. Někde jsem četl že pro mladé je potřeba slanou vodu a jinde to zas vyvracejí. Mám pouze 6 ks a uvítám jakoukoliv informaci k jejich chovu a odchovu. Chovám je v 200 l nádrži. Společnost jim tvoří tetrovité rybky a panceřníčci panda. Dík Petr Příspěvek uživatele tomas ze dne 03.01.2005 15:34:54: prosim vas vie mi niekto poradit,moja rybka-zavojnatka ma asi plisen mezi ocami, co mam kupit aby sa z toho vyliecila?vyzera to ako puchyr, diky Příspěvek uživatele petr55 ze dne 26.10.2004 00:55:21: -Příspěvek uživatele kacenka ze dne 07.10.2004 09:50:58:
K příspěvku byl přiložen obrázek: Podle počtu rybek máš asi malé akvárium. Čím menší, tím se hůř udržuje biologická rovnováha, teplota vody atd. Nejlepší prevencí proti nemocem je pravidelná výměna vody (asi 1/5 - 1/4 objemu akvária týdně) a nepřekrmovat. Ty ryby co máš, toho moc nesní. Je také možné, že jsou rybky nemocné už z obchodu. (pozor na Hornbach) Jako potravu bych mohl doporučit třeba mražený Cyklop, nějaké vločkové krmení ( mám dobré zkušenosti s vločkama SERA), a nitěnkama bych radši nekrmil. PV Příspěvek uživatele tacudka ze dne 16.10.2004 20:05:05: Dobrý den,
mám 300 l akvarko nově založené. Stále tam je vysoká hladina nitritů. Včera jsem vyměnila 100 l vody, pridala Akvatan a Nitrivec přesně podle návodu, ale nepomohlo to. Je možné, že je příčinou nový rašelinový kořen? Díky. vytvořila firma CocoMedia |
|